Lees pagina voor Translate

Wegwerkzaamheden Eindhovenseweg-Zuid

24 september 2024

KWS Infra Eindhoven voert vanaf maandag 30 september asfalterings- en herstelwerk uit aan de Eindhovenseweg-Zuid (tussen Hornbach en hotel Van der Valk). De aannemer voert het werk uit in 3 delen. Het verkeer wordt omgeleid via omleidingsroutes. Bewoners en bedrijven blijven bereikbaar voor hulpdiensten.

Nachtelijke afsluitingen hoofdrijbaan

Vanaf 30 september brengt de aannemer op verschillende plaatsen in drie opeenvolgende nachtelijke afsluitingen een heel dunne asfaltlaag aan. Zo gaat het asfalt langer mee. De rijbanen zijn op 30 september, 1 oktober en 2 oktober steeds van 19.00 tot 6.00 uur afgesloten.

Weekendafsluiting Wilhelminabrug (Eindhoven richting Best)

Vanaf 3 oktober 19.00 uur tot 7 oktober 6.00 uur sluit de aannemer de noordzijde (Eindhoven richting Best) van de Wilhelminabrug af. Tijdens deze afsluiting vervangt de aannemer de bestaande asfaltlaag op het brugdek voor een nieuwe asfaltlaag.

Markering en belijning

Op 14, 15 en 16 oktober brengt de aannemer in 3 opeenvolgende nachtelijke afsluitingen van 19.00-6.00 uur nieuwe markering/belijning aan op de rijbaan.

Omleidingsroute

De Eindhovenseweg-Zuid is tijdens de verschillende fases afgesloten voor al het verkeer. Weggebruikers worden omgeleid via een tijdelijke omleidingsroute. Busdiensten kunnen afwijken van de normale route. Dit wordt door de busdienst zelf gecommuniceerd. Reist u met de auto of met het openbaar vervoer? Houd dan rekening met mogelijk wat langere reistijden.