Lees pagina voor Translate

Iets melden? Gebruik de Fixi-app

17 september 2024

Is er iets kapot bij u in de buurt? Bijvoorbeeld een defecte lantaarnpaal, losliggende stoeptegels of een overvolle prullenbak? Of ervaart u overlast? Met Fixi kunt u snel en gemakkelijk meldingen maken van gebreken en overlast in uw buurt.

Fixi-melding doen

U maakt een foto van het probleem en dient deze in via de gratis Fixi-app of doe uw melding hier (Deze link gaat naar een externe website). Wij ontvangen dan direct uw melding en gaan ermee aan de slag. Als wij uw melding in behandeling nemen, krijgt u hierover een mailbericht. Ook ontvangt u bericht als uw melding is afgehandeld.

Gevaarlijke situaties

Ziet u een gevaarlijke situatie? Neem dan direct contact op met ons via telefoonnummer 14 0499. Wilt u buiten kantoortijden dringende storingen melden, zoals een gat in het wegdek of een rioolverstopping? Belt u dan naar de gemeente Best via telefoonnummer 14 0499. U krijgt dan verdere uitleg. Luister het bandje dus goed af.

U kunt de Fixi app gratis downloaden via de Apple Store (Deze link gaat naar een externe website) (iPhone) of downloaden via de Google Play Store (Deze link gaat naar een externe website) (Android).