Lees pagina voor Translate

Wees zuinig op uw zwempas

3 september 2024

Afgelopen zondag was alweer de laatste openingsdag van zwembad De Dolfijn. Ook deze zomer vonden veel inwoners hun weg naar ons openluchtzwembad. Heeft u een zwempas van zwembad De Dolfijn? Wees dan zuinig op uw pas, want volgend jaar kunt u deze opnieuw gebruiken.

Als de online verkoop van abonnementen voor het volgende seizoen van start gaat, kunt u online uw abonnement verlengen of de abonnementsvorm veranderen. Hier verlengt u vanaf volgend seizoen (Deze link gaat naar een externe website) uw zwempas. Met uw huidige zwempas heeft u dan direct toegang tot het zwembad.

10-badenkaart

Let op: de oude papieren 10-badenkaart is na het seizoen 2024 niet meer geldig. U kunt voortaan uitsluitend online een 10-badenkaart kopen. Heeft u dit seizoen al een digitale 10-badenkaart gekocht en gebruikt? Dan kunt u het tegoed op deze kaart volgend seizoen ook gebruiken.

Pasfoto

Zorg dat u - als het nodig is - een actuele en herkenbare pasfoto heeft of maak tijdens het bestelproces een foto. Bij de afronding van het bestelproces kunt u betalen. Wij zien u graag volgend seizoen terug in zwembad De Dolfijn!